tiistai 3. marraskuuta 2015

Taru's Collection MONDAY

Maanantait eivät vain yhtään iske muhun. Muistan, kun vielä joskus ennen AMK:ta maanatait olivat viikon parhaita päiviä, etenkin kesäisin ja taas perjantait niitä pahimpia. Maanantait tarkoittivat silloin vapaapäivää, melkein väistämättä - toisin kuin nykyään. Nykyisinhän en pidä oikeastaan kummastakaan, koska maantaisin alkaa uusi kouluviikko ja perjantaisin muutun opiskelijasta tarjoilijaksi. Ne päivät ovat minulla myös ne viikon väsyneimmät, vaikka koulua kumpanakaan päivänä ei yleensä ole edes paljoa.

jouDSC_6183

Maanantaisin minulla olisi treenit, mutta olen onnistunut olemaan kipeänä/töissä/kiinni kouluhommissa joiden deadline lähenee, etten ole päässyt hyödyntämään kertaakaan maanantain treenejä koko syksynä. Voisin yliviivata maanantain kokonaan pois viikonpäivistä! Tästä päästäänkin aasin siltaa pitkin postauksen pääpointtiin: PIPOON. Ei hitsi olin fiiliksissä, kun löysin tällaisen pipon Roomasta ALCOTT-nimisestä kaupasta. Tästä tuli mun maanantaipipo ja etenkin kiukkumaanantaisin tämä pipo sujahtaa päähän. Jos joku kysyy, että mikäs ketuttaa, niin voi vaan osoittaa sormella kohti otsaa. Ei varmaan jää epäselväksi.

monday1jouDSC_6207

Cardigan - Gina Tricot / Blazer - Gina Tricot / Jeans - Dr. Denim / Top - Zara / Bag - Michael Kors / Beanie - ALCOTT / Boots - Migant

jouDSC_6206
Kuvat: Viivi

Tämä asu minulla oli päällä eräänä maanantaina muutama viikko sitten. Luulin tuolloin, että oli viimeiset kelit käyttää villatakkia takkina, joten en ryhtynyt shoppaamaan kaappiini lisää "ulkoneuleita". Olisi kyllä pitänyt, tänäänkin oli ihan liian lämmin villakangastakilla! Ja nyt on jo marraskuu, eikä talvea edes näy. Mitä ihmettä? 

Pitkään pohdin, onko ihan hölmöä pitää villapaitaa bleiserin päällä, mutta loppupeleissä se näyttikin paremmalta kuin luulin. Harmi, ettei siitä ollut hyvää kuvaa (syy: omat ilmeet), mutta ehkäpä joku päivä taas innostun tuohon lookkiin. Oletteko sitä mieltä, että villis voi toimia takkina - vai ei todellakaan? Vanha juttuhan tuo jo on, mutta kuten varmaan olette huomanneet, tulen aina pikkaisen jälkivalaistuneena perässä.

Ainiin, tämänkin postauksen piti tulla tänne jo eilen, mutta kappas kun en päässyt koneelle saakka kunnolla. Maanantait....


Mites siellä puolella ruutua, onko maanantai uhka vai mahdollisuus?

~Taru


from Taru's Collection http://ift.tt/1RPggg9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti