tiistai 3. marraskuuta 2015

Deko 133 Juhlista kotiin

Blogitaajuuksilla taas. Tai siis virtuaalisesti, viikonloppuhan oli yhtä liveblogistaniaa. Takana on jälleen Indiedays-viikonloppu päivätapahtumineen ja iltagaaloineen. Viikonloppu nimenomaan, sillä täältä pitkän matkan päästä ei noin vain piipahdeta humputtelemaan; matkaan on lähdettävä aina ajoissa perjantaina ja palattava takaisin kotiin myöhään sunnuntaina. Pitkä ja uuvuttavakin huikonen, mitä hyvä mieli mukana olemisesta kuitenkin tasoittaa.

Tällä kertaa sain myös mieheni mukaan reissuun ja gaalaan aveciksi. Oli kyllä tuplasti mukavampaa reissata kaksin kuin yksin. Perjantaina ajoimme Syhinään ja sieltä lauantaina Helsinkiin. Majapaikkoihimme ja tapahtumiin aion palata vielä tulevissa postauksessa, nyt huomio oikeastaan kotiutumiseen ja näihin iltahämyisiin kuviin.

Reissusta kun on aina mukava palata kotiin. Varsinkin Helsingistä, sillä kontrasti tänne meille on melko suuri. Pääkaupungissa on kiva käydä, mutta itse kaipaan pysyvästi jotain muuta ympärilleni. Hiljaisuutta, luonnollista pimeyttä, metsiä ja asumattomia mantuja, vähemmän ihmisiä ja edullisempaa, helpompaa elämistä. Voi laittaa auton maksutta parkkiin paikassa kuin paikassa, eikä elo muutenkaan ole täällä niin tiivistä ja intensiivistä. Toisaalta kulttuuria ja muita menoja ei ole tarjolla niin antoisasti, mutta toisaalta mahdollisuudet ja vapaudet muihin tekemisiin ovat laajemmat. Joskus olen närkästyttänyt helsinkiläistyneitä ystäviäni sillä, että olen hehkuttanut Helsingistä palattuani kotimiljöön mieluisuutta. Mutta ei voi mitään, meitsi on maalaistollukka isolla ämmällä, kainostelematta ja ylpeänä - eikä yhtään huonompi tai parempi kuin stadilaishipsterikään.

Tämä kuvien Indiedays-plakaati ja ruusukimppu ovat aika suloinen juttu. Ei, reissusta en niitä mukanani tuonut, enhän edes ilmoittanut blogiani mihinkään sarjaan ehdolle. Vaan. Mies kun oli nyt ensimmäistä kertaa seuraamassa kanssani blogigaalan palkintojenjakoa, oli hän saanut idean palkita minut sitten kotipuolessa. Eilen töistä tultaan kutsui sitten juhlallisesti Deko 133 -blogin kirjoittajan olohuoneen karvalankamatolle (Armas istui vieressä yleisönä) ja ojensi palkinnon kotiraadin valitseman parhaimman sisustusblogin tittelistä. Lucky me! ♥



from Deko 133 http://ift.tt/1Wt7lYF
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti