sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Taru's Collection DUBAI

jou20160304_174701

Dubai varasti sydämeni täysin. Arabiemiraatit oli yhdestoista maa (mukaan on siis luettu myös Ruotsi, Viro ja Vatikaani), jossa olen elämäni aikana käynyt. Dubai matkakohteena ylitti odotukset moninkertaisesti, eikä mikään muu maa ole tähän mennessä tehnyt noin suurta vaikutusta. Siellä oli kaikkea, mitä lomalta haluan: lämpöä, aurinkoa, shoppailua, nähtävää ja koettavaa. Ja plussana vielä se, että nähtävää ja koettavaa riittää toisellekin matkalle.

Matkaseurahan oli mitä mainiointa! Meitä oli minun ja Juhon lisäksi matkassa Juhon äiti, hänen miehensä ja heidän tyttärensä sekä tytön kaveri ja Juhon sisko (joka on ollut ystäväni jo kauan ennen kun tapasin Juhon) plus hänen miehensä. Loistava ryhmärämä, reissusta ei kyllä puuttunut vauhtia tuon porukan kanssa. Hirmu isot kiitokset koko poppoolle - reissu oli elämäni parhain ♥

jou20160306_132745jouGOPR5135

Viikossa näki paljon, mutta nähtävää olisi riittänyt vaikka kolmelle viikolle. Ensimmäinen päivä tuntui aivan viikolta, koska näin niin paljon uutta yhden päivän aikana. Edellisessä postauksessa listasinkin asioita, jotka tapahtuivat ensimmäisenä päivänä. Tässä juuri juttelin Juhon kanssa, että voiko olla mahdollista tehdä noin paljon asioita päivässä ja ihmeteltiinkin kuinka paljon loppujen lopuksi ehdimme nähdä viikon aikana. Ei vaan tunnu siltä, koska niin paljon jäi vielä näkemättä.

Seuraavalla kerralla aion käydä Burj Khalifan ylimmällä tasolla, pomppimassa trampoliinikeskuksessa (haha miten niin lapsettaa), veneretkellä, hypätä laskuvarjolla Palmusaarten yllä, SUP-lautailla ja tutustua Dubain eri alueisiin. Aion myös etsiä upeita ravintoloita ja käydä ostoskeskuksissa mihin en vielä ehtinyt. Abu Dhabissakin olisi upeaa päästä käymään.

jouG0145641jouGOPR5866

Joskus vielä aion matkustaa tuonne takaisin. Tällä välin keskityn yli tuhannen kuvan ja videoiden läpikäymiseen ja muokkailuun, matkakuumetta tällainen toiminta ei valitettavasti laske. Päinvastoin! Äitini naurahti minulle, että minun täytyisi opetella olemaan Suomessa pidempiä aikoja kun olen tässä lähiaikoina reissannut ihan jonkin verran. Tuntuukin aivan tyhjältä, kun ei ole seuraavaa reissua tiedossa - vielä. Tallinnaan olen lähdössä kesän alussa, mutta mieli halajaa uudestaan jonnekin aivan uuteen ja tuntemattomaan.


Kelle tuli matkakuume? ♥

~Taru


from Taru's Collection http://ift.tt/1RHS4v0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti