keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

A piece of inspiration NISKANUTTURA TUTORIAL

Kevät ja kesä ovat kohta täällä, ja niin ovat myös kaikki ihanat juhlatkin! Niskanuttura on lähes jokaiseen juhlatilanteeseen sopiva kampaus ja toimii sekä koristeilla että ilman. Tässä ohjeet, kuinka teet itse juhlavan niskanutturan!

Käyttämäni muotoilutuotteet:

1. Muotovaahto, hyvän kampauspohjan luomiseen 2. Lämpösuojasuihke kihartamiseen 3. kuivashampoo helpottamaan tupeerausta 4. työstölakka kiharoiden asettelun ja tupeerauksen tueksi 5. Viimeistelylakka valmiiseen kampaukseen 6. Kiiltosuihke viimeistelemään lopputulos

Lisäksi tarvitset pinnejä ja hengettömiä, tiheän kamman ja kiharrinpuikon.

1. Kiharra hiukset osio kerrallaan. Anna jäähtyä ja avaa kiharoita varovasti sormilla.
2. Erota kasvoja kehystävät hiussuortuvat klipsillä pois tieltä. Nämä lisätään nutturaan viimeiseksi.
3. Tupeeraa tyviä takaraivolta niskaan asti tiheän kamman avulla. Muista suihkuttaa jokaisen osion välissä lakkaa jotta tupeerauksesta tulee kestävämpi
4. Tupeerauksen jälkeen hiukset näyttävät jotakuinkin tältä :D

5. Kiinnitä ylimmät hiukset pinneillä kiinni niin, että takaraivolle jää hieman kohotusta sen verran kuin haluat.
6. Aloita kiharoiden kiinnittäminen ylimmästä suortuvasta, jolla peitetään aluksi äsken kiinnitetyt pinnit. Kieritä suortuvaa sormien välissä, jonka jälkeen vedä kahdella sormella varovasti suortuvaa latvasta tyveen, niin että se mytistyy pienemmäksi.
7. Asettele suortuva pinnien päälle. Toista lopuille hiuksille sama ja asettele ne niin, että ne muodostavat sen kokoisen nutturan kuin haluat. Ja tässä kohtaa ei kannata pinnejä & hengettömiä säästellä!
8. Viimeiseksi asettele paikoilleen kasvojen vieressä olleet hiukset.

Samalla idealla toteutin mun vuosijuhlakampauksen, mutta vähän kiharampana versiona :) tsekkaa koko vuosijuhlalook täältä !



from A piece of inspiration http://ift.tt/1U8hoAV
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti