keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Taru's Collection 12 viikkoa, 12 kaupunkia.

Kaksitoista viikkoa. Niin monta kokonaista viikkoa minulla on koulusta lomaa jäljellä, kun tämän viikon laskee mukaan. Vaikka kesäni tuleekin koostumaan lähinnä töistä, kesäkursseista ja treenaamisesta, keksin itselleni kivan aktiviteetin ja tavoitteen tälle kesälle. Kaksitoista viikkoa ja kaksitoista kaupunkia. Eli näiden "loma" viikkojen aikana olisi tarkoituksena vierailla kahdessatoista eri kaupungissa (Kuopiota ei lasketa), yksin tai kaverin kanssa. Aika kunnianhimoinen tavoite, ottaen huomioon kuinka täyteen kalenterini saan vapaa-ajasta huolimatta.

InShot_20160606_093611

Olen reissannut Suomessa aivan säälittävän vähän. Perus Helsinki on kyllä käyty, mutta sielläkin aika samat paikat joka kerta. Turussa en ole koskaan käynyt enkä myöskään Oulussa. Tai noh, Turusta lähdin Goom-risteilylle, mutta sitä ei nyt lasketa. Mikkelissä olen pysähtynyt OnniBussilla ja Lahdessa ABC:llä. Tänä keväänä kävin ensimmäisen kerran Tampereella ihan kunnolla ja kuten tiesittekin, löysin sen kaupungin kanssa vahvan yhteyden (kuulostipa hassulta). Aion vielä sinne muuttaa, piste. Ja ihan yksin.

20160606_100935

Minulla on alustava suunnitelma kaupungeista, joissa aion käydä. En viitsi listaa tänne julkaista etukäteen kokonaan, koska sitten ärsyttäisi jos suunnitelmat eivät menekään niin kuin piti. Kaupungeista on nyt 1/12 käyty, ette varmaan sitten niin millään arvaa mikä kaupunki olikaan kyseessä! Vinkkailen kyllä lähempänä minne päin olen menossa seuraavan kerran! Olisi mahtavaa nähdä muitakin bloggaajia muista kaupungeista, ajattelinkin muutamalle ainakin laitella viestiä kesän aikana. 

InShot_20160606_100846

Alan olla jo aika varma siitä, että tästä kesästä tulee ehkä sittenkin oikeasti 
paras kesä ikinä.



from Taru's Collection http://ift.tt/22OrV50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti