torstai 30. kesäkuuta 2016

Aleksiinan AJATUKSIA VÄLIVUODESTA

kesä28

hame-Forever21, toppi-Zara, takki-H&M, kengät-Nike, aurinkolasit-Lindex

kesä30

Otsikosta ei jää varmaan epäselväksi se, että tänä syksynä en pääse vielä aloittamaan opintoja oikiksessa. Sain tästä tiedon eilen illalla, kun haun tulokset olivat saapuneet sähköpostiini. Vaikka teinkin ison luku-urakan pääsykokeita varten, niin olisin ollut todella epäuskoinen, jos koulupaikka olisi avautunut minulle ensimmäisellä yrityksellä. Yksinkertaisesti en vain jaksanut lukea niin paljoa, että se olisi riittänyt. Tiesin sen jo reilusti ennen pääsykoetta, mutta päätin silti tehdä töitä vielä viimeiseen päivään asti, enkä luovuttaa. Tajusin vasta eilen, että jostain syystä jopa toivoin välivuotta, sillä tiedon saatuani minua ei vallannut suunnaton pettymys tai epäonnistumisen tunne, vaan pikemminkin helpotus. Ehkä en olisikaan ollut vielä valmis muuttamaan omaan kämppään ja uuteen kaupunkiin sekä aloittamaan opiskelijaelämän kaikkine vaikeuksineen.

kesä29

kesä31

Kerrankin minulla on edessäni vapautta ja aikaa. Aikaa opiskella avoimessa yliopistossa oikeustiedon kursseja ja tottua alaan. Aikaa hankkia pitkään lykkäämäni ajokortti. Aikaa matkustella tai vaihtoehtoisesti hakea töitä. Aikaa nauttia vielä kotikaupungistani, välivuotta viettävien ystävieni seurasta ja vanhempien luona asumisen eduista. Aikaa urheilla ja tanssia vielä rakkaassa tanssikoulussamme. Aikaa siihen, että tekemisestä tulee puutetta ja Netflixistä loppuu katsominen. Aikaa panostaa blogiin kunnolla ja oppia enemmän valokuvaamisesta ja kuvien muokkaamisesta. Aikaa valmistautua rauhassa siihen, että teen ensi keväänä kaikkeni pääsykokeen eteen.

kesä27

Onnea vielä hirmuisesti niille, jotka ovat päässeet haluamaansa kouluun. Olette niin ansainneet sen! Ja tietenkin tsemppiä niille, jotka joutuvat vielä jännittämään tiedon saamista huomiseen.

-Aleksiina

from Aleksiinan http://ift.tt/295Vdug
http://ift.tt/1GAghDU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti