lauantai 25. kesäkuuta 2016

Tea Marika juhannus 2016

Juhannuspostaukseni on aavistuksen tavallisesta poikkeava. Ennen kuin edes aloitan, haluan toivottaa myöhässä kaikille lukijoilleni hyvää ja onnistunutta Juhannusta. Toivottavasti teillä on ollut hauskaa, eikä kukaan ryypännyt itseään hukkumiskuntoon. Meilläpäin meininki oli tosi leppoisaa ja ainoa nautittu alkoholi oli lasi kuoharia kokon edustalla. Tänä vuonna taisi olla elämäni ensimmäinen kokkoilta ilman isääni. Ei sillä, että hänelle olisi käynyt mitään, on ihan kunnossa, mutta vanhempien eron myötä juhlapyhät on vaan vähän toisenlaisia. Viime kesällä jäin iskän kanssa kaupunkiin.

Nyt kirjoituksen poikkeusjärjestelyihin! Pyysin Silzua kirjoittamaan jotain hänen kokemastaan jussista. Halusin avata blogiini vaihteeksi toisen ihmisen ajatusmaailmaa, ja samalla nähdä, minkä hän koki päivässä mieluisaksi. Niinpä Silzu saneli mulle, mitä näppäilen tekstikenttään. Kirjoitus on lainausmerkeissä alempana.

JuhannusJuhannusJuhannus

"Eilen oli kivaa. Kokon kasaaminen oli vähän erilaista kuin yleensä, ja me alotettiin aika myöhään. Siitä tuli kuitenkin ihan hyvä kokko. Oli tosi rauhallinen juhannus verrattuna aikaisempiin. Me paistettiin siinä samalla makkaraa ja lihapullia. Myös naapureilla oli kokko, iso sellanen.

Eilen kalastettiin ja sain pienen hauen, joka karkasi rannassa."

- Haluutsä sanoo vielä jotain kakusta?
"Joo! Kakku oli hyvää, kahvin kera!!"

Juhannus
Olli ja jussimakkara

Juhannus
Enoni poseeraamassa kameralleni

JuhannusJuhannusJuhannusJuhannusJuhannus

Muun mökkiväen paistellessa kokossa makkaroita ja muita lihatuotteita, minä grillasin kasviskevätkääryleitä. Niistä tuli tosi hyviä, joten voin ehdottomasti suositella kyseistä ruoanvalmistusmuotoa (lämmitysmuotoa oikeastaan) teille, niin kasvis- kuin lihansyöjille. Kääryleiden kuorista tulee hieman mustuneina ihan lettujen makuisia! :p

JuhannusJuhannus
Mummikin pääsi kuvaan.

Juhannus
Juhannuskakku, jonka mummini leipoi.

JuhannusJuhannus

from TEA MARIKA http://ift.tt/28YrGDn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti