keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Miss Joy @KOLI

Moikkamoi sinne pitkästä aikaa! ♥ Täällä on ensimmäinen kesälomaviikko meneillään ja ensimmäinen kesäloma reissukin on saatu juuri päätökseen. Suunnattiin serkkuni Hennan kanssa maanantaina Kolille viettämään meidän pientä kesäloma reissua. Yleensä ollaan suunnattu aina kohti Helsinkiä ja pidetty kaupunkilomaa, mutta tällä kertaa haluttiin vähän vaihtelua tuohon, joten mikäpä sen parempi kuin suunnata Kolin Kansallispuiston maisemiin :) Majoituttiin Break Sokos Hotel Kolissa pari yötä. Hotelli sijaitsi aivan mahtavalla paikalla keskellä luontoa sekä Kolin huipulla. Suunniteltiin, että reissu tulee pitämään sisällään pientä patikointia kuin myös sitä rentoutumistakin.
koli

koli3

koli7

koli12

Koliltahan löytyy kesällä paljonkin tekemistä, mutta taitaa tuo Kansallispuisto silti vetää eniten porukkaa upeiden maisemiensa tähden :) Mekin suunnattiin siis tiistai päiväksi Kolin metsälenkeille ja patikoitiin useampi tunti kiertäen eri reittejä. Se ihana vihreys, luonnon kauneus, upeat näköalat ja rauhallisuus oli kyllä jotain mitä oli kaivannut ♥ Työllä ja tuskalla kivuttiin Mäkrävaaran huipulle, joka taisi olla korkeimpia kohtia koko Kolin huipuilla. Sieltä näköalat olivat aivan mielettömät, joten rankka kipuaminen kannatti! Puolessa välin matkaa paistettiin makkarat ettei liian kova nälkä päässyt yllättämään. Ette arvaakkaan miten ylpeitä oltiin itsestämme kun saatiin tulet nuotioon ennätysajassa, hah, hyvä me :D Vaikka matkan varrella kompuroitiin miljooniin kiviin ja juurakoihin, ruokittiin itikoita yllinkyllin, kirottiin tuhatta rappusta ja nousua, niin silti lähtisin ehdottomasti uudelleen!

koli8

koli6

koli2

koli5

Hotellille päästyä oltiinkin aika poikki, joten pienet päikkärit teki terää ennen illan juttuja. Toiseksi paras osio lomassa oli kylpylässä vierailu, vai voisiko kenties sanoa Spa :ssa vierailu. Hotellilta ei siis löydy virallista kylpylää, vaan Koli Relax Spa, joka toimii hemmottelukylpylänä. Kuvitelkaapa mieleenne nämä asiat, viihtyisä allasosasto, upeat näköalat, ei yhtään kirkuvaa tai huutavaa lasta, lasilliset skumppaa ja itsetehtävät ihanat hoidot...Nämä kaikki nimittäin toteutuivat juurikin kyseisessä hemmottelukylpylässä. Kylpylä on siis K18 kello 16 jälkeen eli lapsista ei ole pelkoa tuona aikana. Mukaan sai pullollisen kuohuvaa sekä Lumenen hoitosetin, jonka pystyi toteuttamaan kylpylän eri pisteillä. En todellakaan voi muuta kuin kehua kyseistä kylpylää! Oli aivan ihana pulahtaa poreammeeseen, kilistää loman kunniaksi ja vain rentoutua ♥

koli11

koli9

koli4

Meidän loma oli siis kaikinpuolin oikein onnistunut. Voisin vielä kerran hehkuttaa maisemia, koska ne olivat upeat ihan missä tahansa kohtaa hotellia olit. Uskon, että Kolilla tulen käymään jatkossakin patikoinnin että kylpylän merkeissä, niin positiivinen kuva jäi koko hotellista, kylpylästä ja luonnosta! Nyt vielä pieni salitreeni tälle illalle ja senpä jälkeen odotetaan viikonloppua ja viinijuhlia! 
Oikein kivaa loppuviikkoa sinne! :) 
Muilla kokemuksia Kolin maisemista?
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/294kOSG
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti