maanantai 6. kesäkuuta 2016

Miss Joy ONE HAPPY GIRL

asu_mekko2
asu_mekko4
asu_mekko5
asu_mekko3

Moikkamoi ja oikein kivaa kesäkuun alkua sinne!  ♥ Oon ollut vähän laiska bloggaaja tässä hetken, mutta se ei suinkaan johdu siitä että en jaksaisi tänne tulla vaan aika ei yksinkertaisesti ole riittänyt. Viime päivät on ollut yhtä menoa ja meininkiä. Tuli leivottua jos jonkinnäköistä leivosta, valmistuttua koulusta,  käytyä tekemässä työvuoro, saunottua mökkisaunassa ja vielä vietettyä aikaa rakkaan kanssa. 
Tiiäettekö myös mitä ? Ai vitsit, että mä tykkäsin herätä tähän maanantaihin. Pitkästä aikaa ei ollut sitten mitään, mihin olisi pitänyt lähteä. Ei töitä, koulua tai työharjoittelua. Sain rauhassa heräillä ja viilettää koko aamun yökkärissä ja kehitellä pientä tekemistä päivälle. Onneksi alkukesästä on hiljempaa työrintamalla joten saan rauhassa vapailla ja vetää henkeä lukuvuoden jälkeen. Koulun ja työn yhdistäminen ei aina ollut kovin helppoa, joten ihana kun toinen niistä on nyt saatu päätökseen :)
Valmistujaisia en sen kummemmin juhlinut, porukat ja muutamat läheiset kävivät vain kahvittelemassa täällä meillä :) Sain myös tuon naapurin ladyn sen verran kameran taakse, että sain ikuistettua mun valmistujaislookin, joka muuten oli aikalailla sama kuin ylppäreissä pari vuotta sitten! 

Mutta nyt saitte tälläiset pikakuulumiset mun viime päivistä! Heti kun on enemmän aikaa istahtaa tähän koneen ääreen niin perehdyn teidän uusiin postauksiin ja kehittelen tännekin jotain kivaa! :)
PicMonkey Collagejjjjhhh

ps. Mun kuulumisia ja tekemisiä voi muuten seurailla Instagramin kautta nimimerkillä Viivv_ sekä Snapchatissa vipuzzi nimellä!


from MISS JOY http://ift.tt/1YaTKnP
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti