tiistai 6. kesäkuuta 2017

Miss Joy KIRSIKANKUKKIEN KESKELLÄ

Moikkamoi sinne! Viimein pääsen julkaisemaan teille nämä Roihuvuoren kirsikkatarhassa otetut kuvat! Kävin tosiaan reilu viikko sitten moikkaamassa mun serkkua Helsingissä ja suunnattiin Roihuvuoreen ihastelemaan kirsikankukkien loisto. Mä en yhtään edes ajatellut, että kirsikankukat kukkivat niinkin vähän aikaa kuin viikon tai kaksi, joten tämä pieni reissu Helsingin suuntaan sattui niin sopivaan aikaan! Siis mikä tuuri! 

kirsikkapuisto2

kirsikkapuisto5

Näihin kuviin muuten liittyy aika mahdoton tarina, jonka voisin oikeastaan jakaa tähän teillekin varoituksen sanana :D Tämä tarina voisi lukeutua niihin "bloggaajan painajainen" kategoriaan! Eli tosiaan, siirrettiin näitä kuvia mun serkun koneelle tuon muistikortin kautta. No koska kone oli Applen jonkinsortin macbookki niin ei löydetty kohtaa, että "poista kortti turvallisesti". Eli kortti ulos ilman mitään toimenpiteitä! Noo, kotona aloin siirtämään kyseisiä kuvia omalle koneelle talteen, niin joka ikinen kuva oli hävinnyt! Muistikortti näytti tyhjää, täysin tyhjää. Voitteko kuvitella! Siinä tilanteessa taisin luetella joka ikisen kirosanan, vetää itkupotkuraivarit ja itkeä vielä verta kun näin vain tekstin "tämä kansio on tyhjä". 

kirsikkapuisto3

Onneksi kuitenkin iskän joku nörtti kaveri sai jostain tuolta kortin syövereistä kaivettua nämä kuvat talteen, eikä tarvinnut odottaa vuotta että pääsee uudestaan kuvailemaan kirsikankukkia! Jeij! Osa kuvista oli tosin vähän vaurioitunut matkan varrella, mutta kyllä sieltä julkaisukelpoisiakin löytyi :)

Mutta pakko sanoa, että onhan nuo kukat älyttömän kauniita Luonnossa ihan livenä nähtynä, ne pääsevät paljon paremmin oikeuksiinsa kuin näissä kuvissa. Mutta ihana niitä on fiilistellä näiden kuvienkin kautta! Puiden lehdet olivat alkaneet jo hyvin pienesti kellertää eli satuttiin siis todella hyvään aikaan tuonne niitä ihastelemaan :)

kirsikkapuisto

kirsikkapuisto6

Onko kellekkään käynyt yhtä epäonnisesti kuvien kanssa kuin mulle? Mitäs mieltä muuten kuvista? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2sNbrhj
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti