keskiviikko 12. elokuuta 2015

Nou Probleem Tukholma

"Ensimmäinen reissukohteemme"
tukholmavanhatukholmatalojatukholmankaduillakukkasiapaljontukholmankadut
Tässä pikku hiljaa on toivottu jäätävästä aikaerosta ja matkarasituksesta, niin eiköhän vähän availla tätä meidän viime viikkoista matkaa, joka starttasi meren ylityksen jälkeen Tukholmasta! Aloitettiin ensimmäinen päivä hyppäämällä metroon suunnaten Södermalmille kirppareita katsastamaan, turistit kartat kädessä yritti suunnistaa. Kyllä me niitä löydettiinkin ja muutamat jutut nappasin mukaan ennen kuin tarvottiin Gamla Stanin puolelle. Ne talot oli niin upeita, kyllä ehdottomasti oli käymisen arvoinen paikka kaikkine turistikauppoineen!

   Meidän hotelli oli ihan Tukholman keskustassa, jotenka oli ihana päästä lepuuttamaan pakottavia kantapäitä Gamla Stanissa pyörimisen jälkeen. Samalle iltaa suunnattiin vielä kiertelemään keskustan liikkeitä sen mukaan mitenkä olivat enää auki, oli kyllä illalla väsy, nukkumattia ei tarvinnut kauaa odotella!

   Toinen ja samalla meidän viimeinen päivä Tukholmassa pyhitettiin ihan kokonaan shoppailulle. Kuului vuorokauteen vähän kulttuuriakin, kun kipaistiin tanssimuseossa mutka pikkusiskon toivomuksesta, mutta muuten kyllä vaatteet vilisi silmissä. Meidän laiva lähti iltapäivästä takaisin kohti Suomea, mistä matka jatkui Helsingin kautta kohti Tallinnaa, mutta ajattelin sen jättää seuraavaan postaukseen, niin kuin varmaan ostoksetkin! Tukholma kyllä ylitti mun odotukset, ehdottomasti haluan toistekin käydä joskus, ihana paikka!

from NOU PROBLEEM http://ift.tt/1ToOnAM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti