maanantai 15. kesäkuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla Tomaatti-mozzarellapiirakka

Tein keväällä pari kertaa aivan taivaallista tomaatti-mozzarellapiirakkaa, ja ajattelin jakaa reseptin myös teillekin. Mun makuhermoille vähemmän on enemmän, eikä siitä syystä piirakassa tarvitse olla liikaa täytteitä. Tähän piirakkaan laitoin lisäksi paljon juustoja, ja lopputulos olikin juustohiirelle erittäin maistuva kokonaisuus! Lisäksi piirakka oli erittäin nopea valmistaa.

Pohja:

100 g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 dl vettä

Sekoita rasvaan keskenään sekoitetut jauhot, suola ja leivinjauhe. Lisää joukkoon vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Painele voideltuun piirakkavuokaan ja esipaista 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Täyte:

punaista pestoa
1 prk fetaa
rasia kirsikkatomaatteja
mozzarellaa
1 prk kermaviiliä
2 kananmunaa
suolaa
juustoraastetta

Kuutioi tomaatit ja viipaloi mozzarella. Levitä esipaistetulle piirakkapohjalle haluamasi määrä punaista pestoa. Levitä pohjan päälle myös kirsikkatomaatit, feta sekä mozzarellaviipaleet. Sekoita keskenään kermaviili, kananmunat ja mausteet. Levitä seos täytteiden päälle, koristele piirakka juustoraasteella. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.

Mitä täytteitä sinä laitat lempparipiiraaseesi? :) 


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1Ig4tBy
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti